Over FUNFIT24

Kom meer te weten over FUNFIT24. Als ervaren speler in de fitness-branche zijn we met funfit24.nl gestart om een betrouwbare speler te worden voor sportscholen, fitnessclubs en zorgcentra. Dat betekent bergen werk verzetten om een grote speler in Europa te worden op het vlak van inkoop, verkoop, lease en revisie van tweedehandse en gebruikte fitnessapparaten.

Wij van FUNFIT24 staan altijd klaar voor onze klanten en biedt iedereen hoge inruil, scherpe prijzen en een voordelige en snelle lease. Daarnaast geven we op alle gereviseerde apparaten een jaar garantie.

Ook zijn we in de toekomst van plan om nieuwe fitnessapparaten te gaan aanbieden. Met onze jaren aan ervaring in de fitnessbranche hebben we bij FUNFIT24 namelijk een groot distributie netwerk vergaart en hebben deze tot onze beschikking. Daarnaast werken we samen met een uitstekende herstel en revisie faciliteit waardoor we scherpe prijzen kunnen aanbieden en op alle gereviseerde apparaten een jaar garantie geven. Ook bieden we een snelle lease met weinig voorwaarden, zelfs als het bedrijf verlies heeft gedraaid.

FUNFIT24 is een dochterbedrijf van de fabriek FUNFIT. Als dochterbedrijf zijn wij het vertrouwde verkoop- en aanspreekpunt op het gebied van verkopen en reviseren van fitnesstoestellen binnen Nederland en heel Europa.

Voor de service draaien wij onze hand ook niet om. FUNFIT24 biedt volledige service op de garantie, wij zorgen ervoor dat de machines perfect werken tijdens de gehele garantieperiode zonder kopzorgen.

Inkoop & Verkoop grote voorraden fitnessapparaten en occassions bij FUNFIT24
FUNFIT24 is nu klaar voor mobiele devices

Hier aanmelden voor onze nieuwsbrief!