TechnoGym

Nerio Alessandri richtte TechnoGym op in 1983, op de leeftijd van amper 22 jaar. Met de hulp van zijn broer, Pierluigi, ontwierp en bouwde hij de eerste fitnesstoestellen in de garage van zijn ouders. TechnoGym staat wereldwijd bekend als The Wellness Company. Hun visie is om uit te blinken als een wereldleider en een leverancier van wellness oplossingen. De missie van TechnoGym is om mensen te helpen zich beter te voelen door het bevorderen van een wellness lifestyle voor een optimaal lichamelijk en geestelijk welzijn. Wellness betekent voor TechnoGym:

  • Energie en vitaliteit
  • Efficiency in elke situatie
  • Ons goed voelen met onszelf en anderen

TechnoGym ontwerpt producten, interfaces en wellnessomgevingen. De gebruiker staat centraal in alle designs, de persoon die traint met hun toestellen en de sportclubs die TechnoGym gebruiken. Het productieproces combineert snelheid, behendigheid, efficiëntie, veiligheid en hygiëne. Ze hanteren strenge en nauwkeurige producttesten en hebben de hoogste internationale kwaliteitscertificering verkregen.

Alle inspanningen van TechnoGym zijn gericht op het ontwikkelen van hoogwaardige, innovatieve en boeiende oplossingen om mensen te helpen wellness te bereiken. Ze beperken zichzelf niet alleen tot de productie van fitnesstoestellen alleen, maar leveren ook services, toestellen, content en oplossingen die ons in staat stellen om op maat gemaakte wellnessoplossingen voor particuliere en professionele gebruikers te creëren. TechnoGym is aanwezig in meer dan 100 landen over de hele wereld. Meer dan 35 miljoen mensen gebruiken hun producten elke dag.

Het merk TechnoGym is verkrijgbaar bij FUNFIT24