StairMaster

Echte Inspanning. Echte Resultaten. StairMaster levert al sinds 1983 fitnessapparatuur die een echte inspanning van gebruikers verlangt en deze inspanning ook met echte resultaten beloont. Ze zijn er trots op te kunnen zeggen dat ze al meer dan 30 jaar bekend staan als de workout waar uw leden met plezier een hekel aan hebben. En die traditie willen ze maar wat graag voort zetten.

Veel is er veranderd sinds StairMaster begon in 1983, maar de basis blijft hetzelfde: StairMaster is nog steeds toegewijd aan fitness, gebruikers zijn nog steeds enthousiast en geen faciliteit is compleet zonder de StairMaster StepMill. “The exercise you’re members love to hate”. Dit toestel vergt in korte tijd veel energie, maar beloont de gebruiker dan ook met echte resultaten. De StairMaster StepMill levert de voordelen van traplopen, zonder de negatieve kanten van de trap telkens af te moeten lopen. Beklim de Eiffeltoren of de Taj Mahal. Klim naar grote hoogte.

Traplopen staat bij StairMaster centraal

StairMaster heeft zich gespecialiseerd in apparatuur waarbij het traplopen centraal staat: op de TreadClimber, de Gauntlet (voorheen StepMill) en de FreeClimber (voorheen StepClimber) wordt krachttraining vermomd als cardiotraining. Zeer effectief! Het leven kan soms voelen als een zware klim, maar met StairMaster kunt u genieten van het nemen van het een stap op een moment. Traplopen was ooit een radicale gedachte in de uitoefening wereld, maar met een verfijnde, soepele machine als de StairMasters die vandaag de dag beschikbaar zijn, traplopen is bijna een must-do deel van routine elke serieuze fitness beoefenaar.

merk-stairmaster