SciFit

Toen SCIFIT begon in 1987 waren er een heleboel bedrijven die fitness apparatuur aanbieden. SciFit denkt aan de mensen die gewond of verlamd raken en vechten tegen ziekte. Ze richten zich op de mensen met een lage sterkte, lage uithoudingsvermogen of een beperkt bereik van de beweging. SciFit maakt apparaten bedoeld voor fysieke therapie of cardiale revalidatie.

SCIFIT sloeg een nieuwe weg in en begon met behulp van de liefhebbers van onze producten, en zo ook de professionals die hen te helpen … fysiotherapeuten, cardiale revalidatie specialisten, hogere activiteit coördinatoren, ziekenhuis wellness bestuurders, PE leraren, adaptieve oefening instructeurs. Deze professionals hielp vormgeven aan de producten van SciFit op het gebied van geavanceerde en gespecialiseerde apparatuur die we vandaag de dag te bieden.

Nu, bijna 30 jaar en miljoenen SCIFIT gebruikers later, zijn we nog steeds gedreven door hetzelfde verlangen om mensen te helpen in beweging te krijgen. Toegankelijkheid is de sleutel. Onze apparatuur maakt het gemakkelijk voor mensen van alle leeftijden en vaardigheden om zich te verplaatsen, gemotiveerd te blijven en de resultaten zien.

SciFit houdt van het helpen van mensen. Ze zijn vereerd om te zien hoe mensen hun leven weten te verbeteren met SCIFIT. Ze bouwen apparatuur die mensen opbouwt. Of het nu iemand is die herstelt van een hartaanval, knie-operatie of sport voor de eerste keer.

SCIFIT maakt producten die je verder helpen met het behalen van je doelen. Laat ons u helpen de juiste apparatuur te vinden voor u en uw faciliteit. We zouden graag met u praten, leren over uw behoeften en u helpen de ideale fitnessapparaten voor uw specifieke doelen te vinden.

SciFit is verkrijgbaar bij FUNFIT24