Schwinn

Pak de voorsprong met Schwinn. Het was Schwinn die in 1995 de eerste fiets introduceerde die speciaal ontwikkeld was voor Indoor Cycling. Zowel voor individuele training als groepsverband.

Indoor Cycling met Schwinn

Sindsdien is Schwinn de leider gebleven in het Indoor Cycling. De technologie van de toekomst wordt gecombineerd met een internationaal team om de meest geïntegreerde en allesomvattende oplossing te bieden voor het Indoor Cycling programma in uw club.

De gedachte achter de Schwinn Indoor Cycling bikes is een simpele, maar effectieve: Schwinn vindt dat het fietsen op een Indoor Cycle zo veel mogelijk zou moeten aanvoelen als fietsen op een normale fiets buiten. De manier waarop de fiets voelt, het geluid dat het maakt, en het voldane gevoel na een fijne rit.

En ze weten zeker dat anderen daar net zo over denken: er is namelijk feedback verzameld bij honderden gebruikers, fiets-instructeurs en inkopers van fitnessapparatuur over de hele wereld. Dit resulteert in een AC (Authentic Cycling)-serie met de beste beleving voor fietsen op een statische fiets. Ooit!

MoveToLive ondersteunt deze claim en neemt u graag mee naar een club met Schwinn Indoor Cycling bikes om u het zelf te laten ervaren. De M Power-console die duidelijke feedback aan de gebruiker én instructeur biedt en u laat ervaren dat meten in dit geval gelijk staat aan motiveren.

Schwinn is verkrijgbaar bij FUNFIT24