Pulse Fitness

Pulse Fitness is een toonaangevende wereldwijde leverancier van baanbrekende commerciële fitness apparatuur en bijbehorende vrije oplossingen. De kerndiensten van Pulse Fitness omvatten onderzoek, ontwerp, ontwikkeling, installatie en service van wereldklasse fitnessapparatuur portefeuille die bestaat uit innovatieve cardio-apparatuur, stijlvolle kracht machines, functionele free weights, hoge prestaties spinning fietsen, hi-tech fitnessruimte management software en revolutionaire kinderen interactieve fitness oplossingen, gefinancierd recreatieve ontwikkeling van partnerschappen voor voetbal, sport, fitness, gezondheid en welzijn aanbieden en operationele vrije tijd management support oplossingen.

De Pulse groep is de grootste ‘totale ontspanning oplossingen’ provider, ten dienste van meer dan 3.000 fitnesscentra, in 30 landen op 5 continenten. Wereldwijd vertegenwoordigde de Pulse groep heeft een 100 persoon sterke sales force opereert vanuit kantoren in 4 landen, het verstrekken van sales en customer support in meer dan 20 talen.

Opgericht in 1980 door het ontwerp en engineering professionals Chris en Dave Johnson, wordt de Pulse Fitness groep toch nog vandaag door de oprichters van het bedrijf, van zijn Britse hoofdkantoor in Cheshire. Oorspronkelijk vormde het ontwerpen en vervaardigen free weight en kracht apparatuur, het bedrijf snel herkend mogelijkheden om recreatie ondernemers met nieuwe gezondheid, fitness en recreatie oplossingen, waardoor transformeren in de toonaangevende leisure oplossingen organisatie het nu is.
merk-pulse-fitness