Precor

Een persoonlijke fitnesservaring is het motto van Precor. Het herinnert ons aan wat we willen bereiken en hoe we ons onderscheiden van de rest. Fitness is hun passie. Precor wil elke gebruiker een persoonlijke ervaring bieden, persoonlijk betrokken zijn bij fitnesscentrum exploitanten en een cultuur opbouwen waarin wederzijds respect en de uitstekende resultaten van delen centraal staan.

Persoonlijke missie Precor

Het is hun missie om persoonlijke health- en fitnesservaringen te ontwikkelen om mensen te helpen het leven te leiden waarnaar ze verlangen. Al ruim drie decennia lang werkt Precor aan de innovatie van fitness met onze passie voor ergonomische beweging, bewezen wetenschap en superieure techniek.

Ze zijn voortdurend bezig met het bestuderen van en anticiperen op de behoeften van sporters en organisaties. Precor brengt innovatie, kwaliteit en service continu naar een hoger niveau om zo de allerbeste fitnesservaring te kunnen bieden.

Dit alles met als doel de manier te verbeteren waarop mensen zichzelf verbeteren. Over de hele wereld kiezen fitnesscentra, hotels en kuuroorden, universiteiten en particulieren voor de apparatuur van Precor.

Precor is een van de grootste leveranciers van fitnessapparatuur ter wereld. Elk fitnessapparaat dat ze bouwen combineert essentiële betrouwbaarheid, gebruiksgemak en een stevige constructie met soepele, vloeiende en nauwkeurige beweging.

Deze combinatie van premium producten verklaart misschien waarom ze fitnessapparatuur leveren aan een zeer uitgebreide reeks fitnesscentra en individuele gebruikers, in meer dan 90 landen wereldwijd.

Precor Fitnessapparaten verkrijgbaar bij FUNFIT24