Power Plate

Als de wereldwijde leider in de whole body vibration technologie herdefinieert Power Plate de optimale gezondheid en wellness apparatuur voor elke leeftijd en het vermogen. Vervaardigd volgens de hoogste gezondheids- en veiligheidsnormen is elke Power Plate nauwkeurig ontworpen om de wetenschap toe te passen achter het lichaam van de natuurlijke reactie op destabilisatie.

De Power Plate platform maakt gebruik van een consistente, veilige en gecontroleerde niveau van vibratie die beweegt in drie richtingen (op en neer, voor en achter en van links naar rechts).

Total Body Vibration met Power Plate

Van verjonging en anti-aging behandelingen revalidatie en therapeutische massage, Power Plate biedt uitzonderlijke resultaten. Met een ongeëvenaarde esthetiek, met prachtige lijnen en aandacht voor detail, Power Plate biedt een uitzonderlijke schoonheid en ongeëvenaarde resultaten in een allesomvattende oplossing. 

Of u wilt er beter uitzien, zich beter te voelen, of beter te spelen, Power Plate is de oplossing.

De Power Plate trilplaat produceert vibraties waardoor energie vanaf de plaat naar het lichaam wordt gestuurd. Door de werking van het apparaat, trekken de spieren zich automatisch 30 tot 50 keer per seconde samen. Wanneer je oefeningen op dit toestel uitvoert, merk je hoe je lichaam zich aan de vibraties aanpast.

Door te trainen op de Power Plate, put je het lichaam uit. Als je daarna je lichaam de kans geeft om te recupereren, herstelt het lichaam zich. Bij regelmatig gebruik pas het lichaam zich hierop aan. Vergeleken met andere soorten training, biedt de Power Plate betere resultaten in een korter tijdsbestek. Iedere oefening op de Power Plate, duurt maar 30 of 60 seconden. Daarnaast is 3 tot 4 keer per week gedurende 10 tot 15 minuten oefenen op de Powerplate voldoende om alle voordelen van de training te ervaren.

Power Plate Trilplaten verkrijgbaar bij FUNFIT24