Nautilus

Nautilus, Stronger than ever! Krachttoestellen die de juiste weerstand op het juiste moment geven. Meer weerstand op het punt waar de spieren het meeste aankunnen en lichter op het begin en einde van de oefening.

Nautilus

Het lijkt nu zo’n simpele en logische functie, maar het was Nautilus die voor iedere beweging een unieke CAM toevoegde aan haar krachtapparatuur en het daarmee mogelijk maakte. Dat was het begin van een lange reeks aan innovaties en patenten, waarvan het uitvinden van de abdominal machine en de 4-bar linkage zeker uitgelicht mogen worden

En deze reeks is nog zeker niet ten einde; passie voor innoveren en streven naar perfectie zit bij de mensen van Nautilus in het bloed. Nautilus stelt de natuurlijke beweging van de mens centraal en de functie voorop. Kernwoorden zijn effectiviteit, efficiëntie en veiligheid. Het resulteert in toestellen waarmee het rendement van de gebruiker én van de fitnessondernemer worden vergroot.

Want de meest veilige, effectieve en efficiënte oefeningen leiden tot betere resultaten, en betere resultaten leiden tot tevreden gebruikers. Zo simpel kan het zijn.

Nautilus Fitnessapparaten verkrijgbaar bij FUNFIT24