Matrix

Het doel van Matrix Fitness is fitnesstoestellen maken die opvallen, uitblinken en nieuwe normen in de branche bepalen. En dat is precies wat ze tot nu toe hebben gedaan. Maar dat is nog maar het begin.

Fitnesstoestellen van Matrix vallen op

Elke keer als Matrix een nieuw product lanceert vraagt iedereen meteen af hoe ze het weer beter kunnen maken. Misschien is dat de reden waarom deze toestellen meer aandacht trekken en minder onderhoud nodig hebben.

Matrix is een dochteronderneming van Johnson Health Tech, Ltd. (JHT). Johnson Health Tech fabriceert al sinds 1975 kwaliteit fitnesstoestellen en is de snelstgroeiende fabrikant van fitnesstoestellen ter wereld.

Het bedrijf is ISO 9002- en 9001-gecertificeerd en heeft 19 dochterondernemingen in verschillende landen en beschikt over de benodigde bronnen en middelen om technologisch zeer geavanceerde toestellen op de markt te brengen. Bovendien kan het bedrijf door schaalvoordelen de best mogelijke kwaliteit leveren.

Al vanaf het begin levert Matrix karakteristieke toestellen met een superieur industrieel ontwerp en een moderne uitstraling. Matrix was een pionier in het gebruik van grote buizenconstructies voor krachttoestellen. Hun toestellen vallen extra op in sportscholen.

Matrix is één van de beste fitnessmerken ter wereld en die titel nemen ze zeer serieus. Alleen al in de afgelopen twee jaar hebben ze meer innovatieve en unieke concepten op de markt gebracht dan welk ander merk dan ook.

Matrix Fitnessapparaten verkrijgbaar bij FUNFIT24