Life Fitness

Twee toonaangevende merken in de fitness industrie zijn Life Fitness en Hammer Strength. Deze merken stellen u in staat om een fitnessvloer te creëren die aansluit bij uw specifieke doelgroepen. Met twee cardiolijnen en twaalf verschillende krachtlijnen helpen wij om de juiste apparatuur te kiezen die het best bij uw behoeften aansluit.

Niet voor niks Life Fitness

Deze verscheidenheid helpt uw leden om niet verveeld te raken, verschillende niveaus te doorlopen en hun doelen te bereiken, wat ze uiteindelijk aan uw club zullen toeschrijven. Aangezien het beste trainingsplan er één is met ruimte om te groeien, maken de beste clubs die groei mogelijk en worden vooruitziende eigenaars beloond met heel trouwe leden.

Mensen helpen gezonder te leven. Daar staan ze voor bij Life Fitness. Daarom leiden ze wereldwijd de fitnessindustrie. Deze fitnessapparaten hebben een zeer goede reputatie op het gebied van vooruitstrevende technologie, stijlvol design en functionaliteit. Life Fitness apparatuur (met een professionele lijn en een particuliere lijn) is duurzaam, betrouwbaar en toonaangevend in de internationale fitnessindustrie.

Ze zelf intensief te gebruiken, is bovendien de beste manier om onze fitnessapparatuur volledig te kennen, te beoordelen en op zoek te blijven naar verbeteringen. Hoe kun je andere mensen stimuleren tot een (meer) gezonde levensstijl, als je deze zelf niet hebt? Praten vanuit ervaring en passie maakt onze boodschap duidelijker.

De productontwikkelaars van Life Fitness hebben zowel de doelen van clubeigenaren als die van gebruikers voor ogen. Ze ontwikkelen en verbeteren de producten, zodat de sportclubs en de sporters zelf zich kunnen verbeteren. In de afgelopen halve eeuw is het productaanbod dan ook zeer bewust gegroeid en enorm uitgebreid.

De cardiotoestellen van Life Fitness bestaan uit loopbanden, fietsen, cross-trainers, summit trainers en stairclimbers. Het aanbod in krachttraining van Life Fitness heeft een keur aan mogelijkheden met steekgewichten, losse gewichtsschijven en Circuit Series-apparatuur.

Wereldwijd vertrouwen topatleten en gedreven sporters op ons gewaardeerde merk Hammer Strength voor de beste prestaties.

Life Fitness Fitnessapparaten is verkrijgbaar bij FUNFIT24