Keiser

Of het nu om een grote club of kleine oefenruimte gaat, Keiser biedt een complete lijn aan apparatuur. Willen de bezoekers van uw fitness-studio op een ongekend soepele manier cardio fitness beoefenen? In dat geval heeft Keiser de M5 Crosstrainer en de M3 Indoor Cycling Bike, die beiden gebruikmaken van magnetische weerstand. Het is werkelijk een verschil van dag en nacht vergeleken met conventionele apparatuur. De M5 en M3-lijn worden niet voor niets uitgebreid as we speak!

Lage onderhoudskosten met Keiser

Een computerscherm geeft alle trainingsgegevens eenvoudig weer en vormt een onmisbare motivatie tool voor zowel thuisgebruik als groepslessen. De onderhoudskosten zijn zeer laag, omdat Keiser duurzame oplossingen heeft bedacht om kwetsbare plekken van bikes te elimineren. Zo is de aandrijfketting, met risico op speling, vervangen door een slijtvaste riem, ontworpen door Harley Davidson.

Apparatuur van Keiser is CE gecertificeerd en voldoet daarmee aan de strenge eisen voor medische toepassingen. Of het nu gaat om revalidatie na een schouderoperatie of na een knieblessure, met Keiser apparatuur oefenen uw patiënten verantwoord en veilig. Uw cliënten veilig en snel laten revalideren door te oefenen met elke gewenste weerstand (vanaf 100 gram!) en dat op elke snelheid. Welke revalidatiearts of (sport)fysiotherapeut wenst dat niet? Vorderingen in het genezingsproces zijn inzichtelijk door middel van het A420 meet- en testsysteem dat u van medische data voorziet. Dit systeem is overigens ook goed te gebruiken bij fysio fitness. Ga naar het productoverzicht voor de juiste apparatuur.

merk-keiser