Johnson

Door de aard van de fitness-producten van Johnson Fitness is het bevorderen van de gezondheid en welzijn van individuele mensen. Daarnaast gelooft Johnson dat ze een positieve impact op de gemeenschappen, het milieu en gebruikers kunnen creëren.

Johnson biedt energie-efficiëntie

Het merendeel van de producten van Johnson, waaronder crosstrainers, steppers en fietsen, zijn self-powered. Simpelweg door te werken, geeft de gebruiker alle energie die de machine nodig heeft om te werken, de energie van het display worden door de ventilator genereert.

In 2011 zijn de eerste self-powered consoles gelanceerd met een 15″ geïntegreerde televisie. Johnson blijft investeren in onderzoek en ontwikkeling om het energieverbruik van hun apparaten verder terug te dringen.

Ze ontwerpen de producten zo dat ze het product uit minder materiaal wordt geproduceerd. Bijvoorbeeld door middel van een doordacht ontwerp en intelligent gebruik van materialen.

In 2008 hebben ze een commerciële loopband ontwikkeld die 23% minder woog dan het model die het verving geïntroduceerd en had een 52% kleinere grote, wat resulteerde in minder container- en brandstofverbruik.

De hoge kwaliteit, lange levensduur van de fitnessapparatuur, goede prestaties, het verminderen van het aantal vervangingen zijn en de bijbehorende kosten zijn voor Johnson belangrijke zaken waarbij de milieu impact wordt vermindert.

Johnson Fitness is verkrijgbaar bij FUNFIT24