Gym80

Er zijn vele redenen om Gym80 te kiezen. Ze hebben een top tien lijst opgezet om te illustreren dat gym80 van goede waarde is. Gym80 biedt high-tech vakmanschap. Van Duits staal tot Duitse componenten.

Ontworpen en gebouwd door geschoolde technici en ambachtslieden, door lasers en robots, en met passie. Gemaakt in Duitsland. Ervaring kan niet worden gekocht. Ervaring moet worden verdiend, zoals Gym80 dat heeft gedaan. Meer dan 30 jaar, iedere dag.

Dit is de reden waarom ze er bij Gym80 ervan overtuigd zijn dat ze de beste apparatuur maken. De drive van Gym80 is het maximaliseren van de kwaliteit, niet het maximaliseren van winst. Daarom blijven ze onafhankelijk. Ze zijn alleen verantwoording voor hunzelf.

Klanten zijn partners, geen maaltijd tickets. Voor hun apparatuur gebruiken ze 4 mm dikke stalen buizen. Deze subtiele onderscheid geeft hen de hoogst mogelijke veerkracht en een levensduur die veilig kan worden omschreven als onmenselijk.

Beloond met de eerste plaats op het lichaam LIFE Awards voor de twaalfde keer. Heel eenvoudig, de eigenaren zeggen: gym80 maakt de beste krachttraining apparatuur in de industrie. 75% van alle apparatuur die ze ooit hebben gemaakt, is nog steeds in gebruik. Veel ervan is in dienst voor meer dan 30 jaar. En is still going strong.

Gym80 is verkrijgbaar bij FUNFIT24