Cybex

Get there faster. Dat is de belofte van Cybex. Drie simpele woorden waaraan zij zich houden. Het is ook de passie die zij in productontwikkeling, marketing, clubinrichting en conceptvorming leggen. Het helpt uw leden met het verbeteren van hun fitheid en u met het optimaliseren van uw bedrijfsresultaat. Haalt u Cybex apparatuur naar uw club, dan pakt u direct een voorsprong op uw concurrentie. Het is bewezen resultaat en biedt uitzonderlijke kwaliteit.

Cybex

Wanneer Cybex apparatuur op de markt is, heeft het gegarandeerd een uitgebreid onderzoek-, ontwerp-, ontwikkel- en testtraject doorlopen. Het eigen onderzoeksinstituut zorgt dat het alle wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van bewegingswetenschappen scherp in de gaten houdt en voert gedetailleerde analyses uit van iedere oefening en de kracht- en beweeglijnen die daarbij spelen.

Vervolgens gebruiken zij deze bevindingen om cardio- en krachtapparatuur te ontwikkelen die veilig, efficiënt en voor iedereen ontworpen is – van sporters die voor de eerste keer komen fitnessen om enkele kilo’s te verliezen tot competitieve atleten die de grenzen van kracht, uithoudingsvermogen en atletische prestaties verleggen.

Cybex Fitnessapparaten verkrijgbaar bij FUNFIT24