Concept2

Concept2 begon in 1976 achterin een bestelbus. Daar maakten Dick en Pete Dreissigacker, net uit de Olympische training, hun eerste vezelversterkte kunststof wedstrijdriemen.

Eerste keus Concept2 Roeimachines

Sindsdien zijn de Concept2 riemen uitgegroeid tot de eerste keus van roeiers over de hele wereld. En tot op de dag van vandaag werken wij elke dag opnieuw aan het verbeteren van onze producten. In 1981 ontwierpen Dick en Pete de Concept2 Indoor Rower, die al snel de best verkopende roeimachine ter wereld werd.

Nu, een aantal modellen later, wordt hij dagelijks gebruikt door roeiers op alle niveaus, van olympische atleten tot revaliderende hartpatiënten en roeiers thuis. Sinds de begindagen is Concept2 uitgegroeid tot een bedrijf met 50 werknemers, en produceren we riemen, de Indoor Rower en de SkiErg.

Concept2 is nu veel groter, maar ze werken nog altijd vanuit dezelfde simpele filosofie: ze willen hun klanten de meest innovatieve producten en programma’s bieden. Omdat ze hun producten rechtstreeks verkopen, zonder tussenpersonen, krijgen alle klanten de beste prijs.

Roeien is de reden van ons bestaan. Alles wat Concept2 maakt, of dat nu riemen of roeimachines zijn, komt voort uit meer dan vijfendertig jaar ervaring met de beste producten en de beste prestaties. Het doel is het roeien promoten, zowel indoor als outdoor. Concept2 gelooft dat roeien een activiteit voor het leven is, toegankelijk voor iedereen.

Indoor Roeiers Concept2 verkrijgbaar bij FUNFIT24