Lease Fitnesstoestellen

Nog een mogelijkheid?! Lease Fitnesstoestellen! Het is mogelijk om uw nieuwe inventaris van fitness apparaten te leasen. Dit heeft als voordeel dat u de kosten kunt verlagen waardoor de overstap om tweedehandse, gebruikte of nieuwe gereviseerde fitnessapparaten aan te schaffen nu eenmaal makkelijker te maken is.

FUNFIT24 is partner van Productlease.nl. In de fitnessbranche zijn de procedures rondom het verkrijgen van leasing sterk vereenvoudigd. Lease Fitnesstoestellen via FUNFIT24. Het is nu eenmaal een eenvoudige en relatief goedkope vorm van financiering. De standaard kosten van leasing is slechts 8-9% per jaar. Dit is veel minder dan een creditcard.

Onze vertegenwoordiger is beschikbaar via de telefoon: +31 321 700 208

Hij zal u de nodige informatie geven en u begeleiden bij het leasing proces. Wij bieden een eenvoudige en snelle service met een minimum aan formaliteiten, individuele ondersteuning en voordelige zakelijke oplossingen. Leasing van fitnesstoestellen is voortdurend in ontwikkeling en wordt meer en meer populair. Voor veel bedrijven is het nu een belangrijk onderdeel van het financieringsbeleid.

Productlease.nl is dé expert die u inschakelt als u professionele fitnessapparatuur wilt leasen. Voor diverse budgetoplossingen bieden zij als deskundige partner verschillende oplossingen. Productlease.nl biedt al meer dan 26 jaar verschillende doeltreffende lease-oplossingen voor diverse sectoren zoals de fitness-, gezondheids-, transport- en schoonmaakbranche.

Leasen bij een professional

Voor het inrichten van uw fitnessruimte zorgt Productlease.nl voor de beste financiering door een lease-plan op te stellen. Zij zijn een snelgroeiend online platform voor bedrijfsfinanciering. Daarbij verzorgen zij voor een levering volgens een vast bedrag per maand. Dit doen ze tegen de scherpste prijs zodat u nooit teveel betaalt.

Online leasing aanvragen

Bij Productlease.nl regelt u eenvoudig en snel een lease plan voor bijvoorbeeld fitnessapparatuur voor het inrichten van uw fitnessruimte. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om online een lease af te sluiten. Vul online uw bestedingsbedrag in en u ziet direct welke vorm het beste bij u past!

Neem snel contact op met FUNFIT24 en ontdek de mogelijkheden voor het afsluiten van een lease voor uw fitnessapparatuur!

Lease Fitnesstoestellen via Productlease.nl - Partner van FUNFIT24