Verkoop Fitnessapparatuur

Op zoek naar kwaliteit fitnessapparatuur voor uw sportschool of zorgpraktijk? FUNFIT24 is er voor al uw fitnessmachines van de meeste topmerken.

Wij verkopen fitnesstoestellen van de beste merken zoals TechnoGym, Life Fitness, Hammer Strength, Star Trac, Precor, Matrix, Cybex, Nautilus, Concept2, Johnson, Power Plate, TRUE, Pulse Fitness en nog veel andere topmerken.

FUNFIT24 heeft altijd grote voorraden fitness occasion apparaten en is dan ook gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van tweedehands fitnessapparatuur.

Onze voorraden veranderen iedere dag en dat betekent dat niet alles wat binnenkomt op de website verschijnt.

Verkoop Fitnessapparatuur

Heeft u specifieke wensen, dromen of ideeën met betrekking tot de aanschaf van uw fitnessapparaten. Neem dat contact met ons op! FUNFIT24 kan u vaak verder op weg helpen.

  • Wij kopen gebruikte fitnessapparatuur op!

    Heeft u tweedehands fitnessapparatuur te koop. Stuur ons uw voorstel toe.
    Ga verder naar het inkoopformulier, vul deze in volledig in, upload afbeeldingen en/of video's en verstuur uw aanbod.

Inkoop & Verkoop grote voorraden fitnessapparaten en occassions bij FUNFIT24

Door ons grote netwerk en onze hele grote oren horen wij veel over wat er allemaal gebeurd binnen de fitnessbranche en waar welke merken aangeboden worden.

De kans is groot dat wij u verder kunnen helpen!

Verkoop uw huidige fitnessapparaten aan FUNFIT24 en wij kunnen u ondersteunen bij het investeren in een gereviseerde fitnessapparaten of bij het kopen en leasen ervan. U kunt dan gebruiken maken van ons netwerk waardoor wij altijd wel iets op voorraad hebben voor de verkoop van fitnesstoestellen.