Diensten

Voor het kopen, verkopen, inkopen, leasen en reviseren van gebruikte tweedehandse fitnesstoestellen bent u bij FUNFIT24 aan het juiste adres. Wij voorzien sportclubs, sportcentra, fitnessclubs en professionals in de zorg door heel Europa van fitness apparaten en toestellen. Zowel GEREVISEERD als AS-IS. Onze dienstverlening bestaat voornamelijk uit het professioneel reviseren tegen scherpe prijzen, het goed adviseren van onze klanten en het bieden van de beste service.

FUNFIT24 koopt uw fitnessapparaten in

U wilt uw sportschool vernieuwen? Misschien begint u wel een nieuwe sportschool of bent u een andere professional en wilt u uw fitnessmachines laten vervangen?

Alles is mogelijk en FUNFIT24 beschikt dan ook over enorme voorraden van verschillende merken op het gebied van fitnessapparatuur. Wij kopen uw inventaris in voor de hoogst haalbare inruilwaarde en kunnen u weer helpen met het kiezen en inrichten van een nieuw machinepark aan fitnessapparaten. Omdat we een grote Europese speler zijn wisselen onze voorraden per dag. Het is een zeer dynamische markt waarbij we iedere dag weer nieuwe collecties inkopen en waardoor we vaak veel op voorraad hebben.

FUNFIT24 is dan ook altijd bereid om een bod te doen op uw inventaris en anders zijn er nog veel andere mogelijkheden waarbij we u zouden kunnen helpen om uw doelstellingen te realiseren.

Koop uw fitnessapparaten bij FUNFIT24

Tekst volgt…

Laat fitnessapparaten door FUNFIT24 reviseren

Tekst volgt…

Via FUNFIT24 uw fitnessapparaten leasen

Tekst volgt…

Garantie op alle gereviseerde apparaten

Op alle tweedehandse fitness occasions (toestellen) die door FUNFIT24 professioneel worden gereviseerd krijgt u de apparaten inclusief garantie. 

Wij leveren toonaangevende fitnesstoestellen die technisch in orde worden gemaakt en worden geleverd met een garantie van 12 maanden. U kunt ook kiezen voor AS-IS toestellen zonder garantie. AS-IS fitnessapparaten zijn machines die door FUNFIT24 worden ingekocht en die wij 1-op-1 doorverkopen.

Wat houdt de service bij FUNFIT24 in?

De service van FUNFIT24 houdt in dat wij bij u langskomen om er voor te zorgen dat uw fitnessapparatuur perfect werkt wanneer deze bij u op locatie worden geïnstalleerd.

Het is ook heel verstandig om uw fitnessapparaten regelmatig van een servicebeurt te voorzien. Zo blijven uw fitnessmachines beter werken en hebben uw leden langer plezier van de toestellen, gaat de functionaliteit niet verloren en verminderd u de kans op gevaarlijke situaties, zoals het breken van een kabel.

FUNFIT24 reviseert en levert fitnessapparatuur van merken als TechnoGym, Life Fitness, Hammer Strength, Star Trac, Precor, Matrix, Cybex, Nautilus, Concept2, Johnson, Power Plate, TRUE, Pulse Fitness en nog veel andere merken.

Kom met FUNFIT24 in contact als u interesse heeft

Wij verkopen AS IS, Gereviseerd en Tweedehands Fitnesstoestellen

Mocht interesse hebben en wilt u meer te weten komen over wat FUNFIT24 voor u kan betekenen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Omdat we als Europese speler in de fitnessapparatuur branche veel contacten hebben en beschikken over grote voorraden kunnen we altijd wel met een goed voorstel komen.